Barcelona'da 2. Gün


2. gün böyle bir manzaraya uyanmak direk olarak enerji veriyor.. Stilize’nin verdiği ipucu sayesinde günü planladık.. Pazar günleri mağazalar kapalı olur bence Cumartesi gezin dedi.. Ayrıca her ayın ilk Pazarı bütün müzeler ücretsiz oluyor müzeleri de Pazar günü gezin dedi.. Cumartesi olduğu için programda ister istemez ona uygun şekillendi..


Hazırlanıp lobide beklemeye koyulduk :) Bu arada inanılmaz güzel bir metro ağı var. Aklınızda olsun.. Araba kiralasak mı diyorduk ama hiiiiç gerek yok..


Günümüz La Rambla’da kahvaltı ile başladı.. Kahvaltıda ne yapsak diye kabaca bir plan yapmış olsak da bebek ile malum daha yavaş hareket ettiğimiz için akışına bıraktık biraz..




La Rambla’yı ben buradaki Taksim’e benzettim.. zaten genel olarak da internette okuduklarım o yöndeydi.. Bir paralel caddesi de alışveriş için bir cennet :) Portal Del Angel..







La Rambla üzerindeki La Boqueria, meyve sebze pazarı ise görülmeye değer.. Ben pek uğrama taraftarı değildim açıkcası ama görünce bayıldım.. Çok güzeldi.. Fotoğraflardan anlayacaksınız :)











Erkekler hazır Barcelona’ya gelmişiz maça gitmemek olmaz diyip ve Barcelona maçına kaçtılar. Biz de turumuza devam ettik.. Yemek yemek için listemizden bir yeri ararken, sorduğumuzda bir kız bize Tapas yemek için bir yer mi arıyorsunuz dedi, evet dedik.. bahsettiğiniz restaurantı bilmiyorum ama biz katalanların yediği yerel bir yer var oraya gitmek ister misiniz dedi.. Olur dedik.. La Bodegueta yerin adı.. Sokağın köşesinde bir kaç basamakle inilen bir yer.. Yediklerimiz çok lezzetiydi!




Daha sonra ise yorgun bir şekilde otelimizin yolunu tuttuk.. Yeni botlarımla geceye devam ettim :) Marina’da yemek ile son buldu günümüz..



CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder