Kreativ Blogger

kreativblogger

Style by T ve Glam's World beni "kreativ blogger" ödülüne layık görmüşler.. yani yaratıcı blogger :) Teşekkür ederim öpücükler yollarım :)
ve kendim hakkında 7 şey yazmam gerekiyor
hadi başlayalım o zaman

♥ küçükken hatta belli bir yaşa kadar (bazen annem arasıra hala yaptığımı söyler) gözlerim açık uyurmuşum ?!

♥ Karşımda sakız çiğnenmesine tahammül edemem.. aslında galiba ağız şapırtısını sevmiyorum.. sessiz çiğneyene lafım yok ama cak cak cak diye çiğnendiği takdirde midem bulanıyor.. öyk.. yemek yerken de bu geçerli ses çıkartarak yemek yenmesine dayanamıyorum :s

♥ İlkokula başlarken kıyametler kopartmışım kesinlikle o mavi formayı giymem diye, herkesle aynı giyinemezdim sonuçta 7 yaşında da olsam tarzım vardı :) Okuldan da izin alarak çokta farklı olmayacak ama sonuçta herkesten farklı bir forma diktirmiştik.. Daha koyu lacivert gibi bir renkti jile tarzındaydı :)

♥ Yemek seçmeme rağmen birçok besine alerjim var. Üstelik mevsimsel olarak değişebiliyor.. mesela domates bazen alerji yaparken bazen hiç etkilemiyor.. patlıcan genellikle her seferinde kötü yapıyor, limon ise bu aralar favorim :)

♥ Böceklerden inanılmaz korkuyorum..

♥ Herkes tabiki ailesini sever ama ben takıntı boyutunda seviyormuşum psikolog söylemişti, her hareketimi önce onları düşünerek yapıyormuşum, kendimden önce onlar geliyormuş.. Bu bitek ailemde geçerli değil ama bence ben birini arkadaş vs sevince çok seviyorum yere göğe sığdıramıyorum ama çok çabuk kırılabiliyorum herkese son bir şans vermeye çalışıyorum ama yinede değişmezse birşeyler "bye bye" eskisi gibi olmuyor bir daha..

♥ Pembe rengine çok düşkünüm..


vee aslında benim de bunu başkalarına göndermem gerek ama zaten ben yazana kadar süper bir hızda yayıldı.. :( sona kaldım.. :P




CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder