Antalya Spice Hotel & Spa


Eveet tatil bitti ama bende tatil fotoğrafları bitmedi.. Öncelikle otelimizden birkaç fotoğraf gösteriyorum size sonra benim giydiklerim Otel Antalya Belek'te Spice Hotel & Spa .. Ben giderken biraz soru işaretleri doluydu aslında kafamda ama tamamen yanıldım gidince çok güzel bir otel.. Fas havasında yapılmış herşey, kendinizi Fas'ta sanıyorsunuz yani :)


Ben masajdan hiç hoşlanmıyorum yani huylanıyorum bu sefer giderken kesin kararlıydım yaptırmaya ama tabiki yine eli boş döndüm :) Ama şunu söyleyebilirim çeşit çeşit (20 civarında olabilir) masaj var ve arasından seçim yapmak çok zor.. ben kendim yaptıramıyorum ama sevgiliye masaj alıp hediye ettim.. Arama Terapi Masajıydı galiba birkaç çeşit yağ ile 50 dk süren bir masaj Bali'li kızlar yapıyor ve çok memnun kalmış :)

Ayrıca havuzlar özellikle çok başarılıydı diyebilirim.. havuz çok büyüktü ve her yer aynı boydaydı :) en azından ayaklarım yere değiyordu diyelim :P



birde benim için en büyük problem yemekler.. özellikle açık büfe olunca kokulardan midem bulanıyor biraz ve sadece karpuz yiyerek döndüğüm tatilleri bilirim.. bu sefer bu konuda da sorun yaşamadım diyebilirim..












CONVERSATION

2 yorum:

  1. Bu otele bu yaz bende gitmeyi planlıyordum..Ama ayarlayamadım..Resimleri süper gözüküyordu..Sende beğendiğine göre bir dahaki tatil programında aklımda olsun ;) Bu arada

    HOŞGELDİİİİİNN :)

    YanıtlaSil
  2. mughetto: ben de kararsızdım çünkü bizim arkadaşlarımız bizden önce gitmişti biz daha sonra katıldık onlara ve hani onlar neredeyse oraya gittik gibi oldu.. Gitmeye karar verip parayı ödedikten sonra otelin sitesine girdim o kadar yani :) ama pişman olmadımm.. :) önemli olan da bu olsa gerek..

    veee hoşbuldum ilk yorumum senden :)

    YanıtlaSil