Lovely Shoes Hakkında




Lovely Shoes yazıma gelen yorumlardan biri.. mesaj olarak kaynamamalı dedim.. Yazan da hepinizin tanıdığı ve malesef geçenlerde blogunu kapatan Shopaholic ..
direk yayınlıyorum.. 

Siuuuu kesinlikle uzak durun!!!!!!!!

100$lik urun siparis ettim. 6 ayakkabi ve 1 canta. Gumrukte problem olmadi hepsini kutusuz gondermelerini ve ucreti dusuk gostermelerini soyledim. Bu nedenle problem olmadi. Ama kargolama cok uzun suruyor bu 1, ayakkabilar da kaltie olarak felaket otesi bu da 2!!

Turkiyeye donunce ayakkabilarin fotosunu da gonderirim ne demek istedigimi iyice gorursunuz canim. Hatta bu yorumumu artik yeni konu mu yaparsin naparsin millete duyur derim cok kotu yani konu gerilerde kalmis cunku ben anca gordum. Optum cok caniim :)

Fotoğraf: Kaynak




CONVERSATION

14 yorum:

  1. iyi oldu öğrendiğimiz yoksa hep birlikte hayal kırıklığı yaşıycaktık:)

    YanıtlaSil
  2. bu yazı tam zamanında oldu cnm çok teşekkür ederim..:) yoksa bende sipariş vermeyi düşünüyordum..

    YanıtlaSil
  3. amannnııınn
    ben de pınara çirkinleşip duruyordum veremedin şu siparişi ne ödleksin beee diye :)

    YanıtlaSil
  4. Cindrella: valla cnm ben almadım ama kıyafetlerden almıştım onlar fiyaskoydu ayakkablar da aynı kalitede ise fena..

    Adrederfa: Ucuz kurtulduk desene :P

    YanıtlaSil
  5. sedaca: iyi hadi kurtuldun pınarın dilinden :P

    YanıtlaSil
  6. blogu kapadı ama önerileri devam ediyor ne güzel.
    bilgilendirme için saolun!

    YanıtlaSil
  7. Rica ederim :) Shopaholiccim yetişir bize her zaman :)

    YanıtlaSil
  8. ofiste kızlarla tamm almayı planlıoduk.. hatta ben shoping cart ı bile doldurmuştum:) yine de şeytan dürttü bi araştırıyım dedim bi de ne göriyimm.senin bu yazınla karşılaştım.çok tşkrler paylaşım içinn

    YanıtlaSil
  9. Rica ederim tatlım hepimiz bildiklerimizi paylaşıcaz ki birbirimizi koruyalım :)

    YanıtlaSil
  10. yorumları okudumda bişey yazmadan edemedim.Ayakkabılar zaten 9-10 dolar falan ,heralde gerçek deri yada süper kaliteli ayakkabılar gelmesini beklemiyodunuz arkadaşlar.Herkes çokk şaşırmış gibi mesajlar atmış bende buna şaşırdım ne yalan söyliyim:)Fiyatlar böyle olunca kaliteyi tahmin etmek zor olmasa gerek:)Maksat değişiklik olsun diye alınır sadece.

    YanıtlaSil


  11. Yinede birazda olsa kalite arıyor insan gerçi ben hiç sipariş vermedim ama.. yakından da görmedim yorum yapmamam lazım

    YanıtlaSil
  12. Ben sipariş verdim ayakkabılar geldi giydim dolaştım zıpladım :) herhangi bir problem olmadı. Kalite olarak söylenen ne anlamadım ama ayakkabılar fiyatına göre kaliteli geldi bana. Hem zaten şu detayıda atlamamak lazım çoğu ayakkabıcı bu ayakkabılardan satıyor üstüne kar koyup GittiGidiyora girip bakarsanız bu ayakkbılardan satalanların satış sayısı 1000 lere ulaşıyor. Ben kötü yorumlarına katılmıyorum ayakkabılar üstünde deneyler yapmış biri olarak :)

    YanıtlaSil
  13. mrb bende burdan bu hafta ürün alcam ama ben kargo da sıkıntı yaşıorum çankırıda oturuorum siz hangi kargoyu seçtiniz.bana uygun olan ems gibi gözüküo ama çankırıda yok ve buraya gelir mi ups biraz pahalı

    YanıtlaSil
  14. eea, Bende sipariş vericem sanırım dayanamıyorum :)

    Adsız, Henüz sipariş vermedim o yüzden malesef ben size yardımcı olamıyorum bu konuda :(

    YanıtlaSil