Prens Charles Burberry Merkez Ofis Açılışında


Prens Charles Burberry


Burberry’ in yeni merkez ofisi olan Horseferry House binasının resmi açılışı İngiliz Kraliyet ailesinden Prens Charles’ın katılımıyla gerçekleşti.
Dünyaca ünlü İngiliz markası Burberry’ in merkez ofis açılışına İngiltere Prensi Charles’ın katılımı Burberry için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Prens Charles’ ın yaptığı bu anlamlı ziyarette Burberry’ in Ceo’ su Angela Ahrendts ve Sanat Yönetmeni Christopher Bailey kendisine eşlik ederek, markanın son koleksiyonu ve yenilikleri hakkında bilgiler verip, örnekler sundular.



Yeniden yaratılan klasik Burberry check deseni ve trençkot modelleri ise Burberry tasarım ekibi tarafından Prens Charles’ a tanıtıldı.

Horseferry House açılışı için gerçekleştirdiği bu önemli ziyaretin anısına, Burberry tarafından Prens Charles’ a ceket ve check desenli kaşmir şal hediye edildi.
Bu ziyaretle birlikte Prens Charles’ın vakfı önemli bir karar aldı. Sanattan ilham alan genç yeteneklerin desteklenmesi amaçlı olan Children & the Arts (TPF) 'DesignQuest’ kampanyasını desteklemek üzere Londra’da bulunan Moda ve Tekstil Müzesi, the V&A ve Londra Müzesi gibi sanat ve moda müzeleriyle birlikte ortaöğretim okullarına bağışta bulunulacağını belirtti.

Açılıştan detaylı fotoğraflar için, buraya tık tık! 


CONVERSATION

6 yorum:

  1. burberry den bıkmıyorum bıkmıyorum o kadar çakmaya rağmen bıkmıyorum.
    çağırsalar bende giderdim açılışa neden hbr vermediler acaba :))

    davetiyem postada takılmış olmalı :P

    YanıtlaSil
  2. haklısın öyle bir büyüsü var burberry'nin :)

    ahah deli :)

    YanıtlaSil
  3. Burberry sana reklam verse yeridir bebek

    YanıtlaSil
  4. :) ehehe öperim kalbnden

    YanıtlaSil
  5. canımsın bir denk gelsek de pjama partisini yapsak neyse az kaldı bre

    YanıtlaSil
  6. Sen bi gelsen :)

    YanıtlaSil