Fashion By Siu Christian Louboutin ile Tanıştı!



Siu - Christian Louboutin - Serapla Moda

Marka konferansının 10. yılının Onur konuğu olarak gelen Christian Louboutin ile Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen basın özel lansmanında tanışma fırsatı bulduk! Evet doğru! :)
Serapla Moda ile beraber katıldığımız lansmandan önce Serap'la sohbet ederken acaba nasıl biri, soğuk mudur, kasıntı mıdır derken, bizi tam anlamıyla şaşırttı..!
İnanılmaz tatlı, sıcak kanlı ve sevecen biri.. Lansmanın ardından herkesle ilgilendi özel sorularını cevapladı, espriler yaptı.

Konuşmanın başında çok utangaç olduğunu eğer soru cevap şeklinde devam edersek onun için daha kolay olacağını söyledi ve öyle devam ettik.

Christian Louboutin

Kısa kısa sorular ve cevaplar;

Bütün dünya starlarında sizin ayakkabılarınızı görüyoruz, bu hoşunuza gidiyormu? Gördüğünüzde ne hissediyorsunuz?

Tabiki starların ayağında görmek hoşuma gidiyor, ancak ben nerede olursa olsun birilerinin ayağında görmekten hoşlanıyorum. Ama starlar giydiği zaman daha çok fotoğraflanıp daha çok yerde görüyoruz.

Sizin ayakkabılarınızı bu kadar özel kılan, tutku nesnesi haline getiren nedir?

Bu soruyu ayakkabılarımı tercih eden kadınlara sormak lazım. :)

Tasarımlarınızda nelerden ilham alıyorsunuz?

Ben kalabalık ve kadınların yoğun olduğu bir ailede büyüdüm, onlardan ilham alıyorum. Kadınların bir erkeğin yanında başka bir kadının yanında ya da tek başınayken nasıl farklı olduklarını gördüm. Tavırlarını izleyip bunlardan ilham aldım.

İstanbul'dan ilham alarak bir ayakkabı tasarlayacak olsaydınız, nasıl bir ayakkabı olurdu bu?

İstanbul'a geldiğimden beri dikkatimi çeken parlak aydınlık bir şehir olması oldu. Ama bir yandan da çok karanlık bir yönü var ama kötü anlamda değil. Beni bu karanlık yanı etkiledi. Bunu vurgulamak içinse siyah bir ayakkabı tasarlardım ama kadife olacak bir ayakkabı.

H&M gibi markalara tasarım yapmak hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben ismimi çok değerli buluyorum. Kalite benim için çok ön planda. Ve bunun sağlanamayacağı bir projede olmak istemem. Bana iki sene önce böyle bir teklif geldi ancak kabul etmedim. Kaliteden ödün vererek üretim yapmak beni çok üzer. Ayakkabılarım istediğim kalitede üretilmemesi beni mutsuz eder, ki şuan bile bazen hatalar bulabiliyorum.

Bu sezonun trendi olan açık ayakkabı ve çorap konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizin ayakkabılarınızla bu uygulandığı zaman trendin tasarımlarınızın önüne geçtiğini düşünüyormusunuz?

Hayır, benim için bir sıkıntı yok. Ayakkabılarım ne şekilde olursa olsun güzel kombinlenip giyildiği takdirde benim için bir sıkıntı yok.


Christian 2

Vee şimdi gelelim bana :)
Yüzümdeki ifadeden bellimi bilmiyorum ama inanılmaz hasta bir şekilde gittim

siu 2

Siu 1

Ceket: Park Bravo
Beyaz Tee: Mango
Kolye: İtalya'da bir benzinciden almıştım :) Türkiye'de de gördüm birkaç markada
Etek: H&M
Çorap: Penti
Ayakkabılar: Topshop




CONVERSATION

62 yorum:

  1. canım! gideceğini ilk duyduğumdam beri, bi de bugün sabah resimleri ilk görenlerden biri olarak, çığlık atasım var 2 gündür biliyosun!!!

    hem başarılı, hem de şanslısın, ikisi de daim olsunn!!

    türk moda bloggerlarının gururusun bebek, bizi de en cici şekilde temsil etmişsin. kombinin, havan.. maşallah siu'canım:)

    kırmızı ruj sürmesen olmazdı, çok yakışmış esmer esmer tene. ay ben d yarın süriyim hatta ilham aldım, en son 2 hafta önce coral kırmızı sürmüştüm..

    YanıtlaSil
  2. güzel patylaşım olmuış.ellerine sağlık.
    merak ettiğim bir husus var.louboutin
    etrafındaki kadınların ayaklarına baktı mı:))

    YanıtlaSil
  3. siucum kıyafetin harika. uyumu mükemmel :) nasıl şanslı bir insansın bilemiyorum. louboutin bence ayakkabı dünyasının kralı ve tanışmak inanılmaz olmalı.

    sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Wooww Siucum ne diyeyim sana harikasın!

    YanıtlaSil
  5. harika süper :):) kendıne haksızlık etme harıka butun resımler ve sen :) çok şanslısın siu , tebrik ederim

    YanıtlaSil
  6. wow wow wow wowooowwwoowowoww diyorum.Müthiş bir söyleşi olmuştur.senin adına çok sevindim böyle güzel organizasyonda olduğun için.Umarım bunlar çoğalır canım benim.Çok öpüyorum seni louboutin artık tanıdık olduğuna göre bir tane numune tanıtım shoessuuu lütfenn:)

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten benim bile kanım kaynadı beyefendiye :) Çok yalın ve samimi vermiş cevapları

    YanıtlaSil
  8. Siucum ne büyük bir fırsat olmuş sizin için. Çok mutlu olduğuna eminim. Loubotin dedik ama ben ayakkabılarına bayıldım, yeni sezondan mı? İzmir'de Topshop yok malesef :(

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Siu, yüzündeki ifadeden sadece çok mutlu olduğun belli oluyor:) Harika! Louboutin'in cana yakınlığı fotoğraflardan taşıyor adeta. Bu arada, Hector Elizondo'ya benzemiyor mu, hani şu Anne Hathaway'in başrolünde oynadığı Princess Diaries filminde kraliyet şoförü olan oyuncu!

    Son olarak, Louboutin lansmanına bir Blahnik veya Jimmy Choo giyerek gitseydin ayıp olurmuş adama, ama Topshop iyi bir seçim:)

    YanıtlaSil
  10. Muhteşem olmuşsun Siu'cum geçen sene ben de ordaydım ama hiç bu tarz atraksiyonlar olmamıştı çok şanslısın;)

    YanıtlaSil
  11. siu çok şanslısın! Ne keyifli olmuştur. Çok zevkle okudum!

    YanıtlaSil
  12. Ablamda marka konferansındaydı dün :)))

    YanıtlaSil
  13. Canım benim anlamıştım zaten birşeyler olduğunu ben de mail atacaktım sana meğersem hastaymışsın çooook geçmiş olsun kuzum kendine çok dikkat et. Ayrıca da Christian amcayla tanışmışsın çok kıskandım:) hehe şaka bir yana çok şeker çıkmışsınız röportajı da beğendim şeker bir amca bence de ve deee amcanın ayakkabılara bayıldım yaaa hahaha ama başka erkeğe yakışırmı bilmem de ona çok yakışmış. Kocaman öpüyorum bebiş aradar durumundan haberdar et;)

    YanıtlaSil
  14. güzel sium her zamanki gibi çok elegant görünüyorsun ama etek arada kaynamış yazık olmuş çok siyah yapmışsın kendini. bir de çok geçmiş olsun umarım şu an daha iyisindir.

    YanıtlaSil
  15. Çok hoş olmuşsun Siu :)) bu arada modayla ilgili güncel gelişmelerin de içinde olarak blogunun hakkını veriyorsun, tebrikler

    YanıtlaSil
  16. hiiiiiiiiiii süper!!!!!!!!! Kıskanmadım desem yalan olur, senin adına çok sevindim..İstanbul için tasarladığı ayakkabıyı çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
  17. Afferin kız :) Süpersin süper..

    YanıtlaSil
  18. Çok güzel bir gündü, birde sonunda hasta olmasaydın :(

    YanıtlaSil
  19. Ne kadar önemli sözler söylemiş Christian Louboutin, özellikle "Ben ismimi çok değerli buluyorum" kısmı benim çok hoşuma gitti. Tevazuyu ve samimiyeti bırakmadan aynı zamanda olduğunun yerin ve kendinin değerini bilebilmek. Sanırım tasarım adına üretim yapanlar bu gözle bakmalı.. Tekrar geçmiş olsun Siu'm ben yokken iyileş emi,geldiğimde bomba gibi göreceğim seni. İkinizi de öpüyorum kocaman.

    YanıtlaSil
  20. müthiş bi tecrübe olmuş olsa gerek ;) insan daha ne isterki :)

    YanıtlaSil
  21. Siu'cim cok sanslisin, muthis bir olay Louboutin'le tanismak ve bu lansmmana katilmak.
    Bu arada cok şıksın şekerim ;))Muckss..

    YanıtlaSil
  22. Sen ne güzel bir cadısın öyle ya:) Seviyorum seni:) Hasta halin bile güzel senin,canımın içi:)

    YanıtlaSil
  23. süper süper süper:)

    YanıtlaSil
  24. harika bir iş çıkarmışsın tebrik ederim.ayrıca da çok hoş görünüyorsun:)

    YanıtlaSil
  25. İşte bu haberi kıskandım :)

    YanıtlaSil
  26. Aaayy bu harika bir haber :):)
    Unutulmayacak bir anı olmuştur tatlım:) Tebrik ederim seni:)
    Bu arada Christian'ın leopar spor ayakkabılarına ba-yıl-dımmmmmmmmmm:):)

    YanıtlaSil
  27. söyleşi çok içten olmuş ..

    YanıtlaSil
  28. yanına da çok yakışmışsın siu(:

    YanıtlaSil
  29. Ah İstanbul İstanbul olalı,İzmir mahrum kalıyor böyle güzelliklerden bende o karede olma isterdim.hööö:(Çok şıksın sium;)totiklerinden gözlerimi alamadım yine :)

    YanıtlaSil
  30. canımm cokk cokk geçmişler olsun bi an once ıyılesmenı dılıyorum, cookk guzel olmussun sıyah her zaman guzell esmersen guzelsın dıyorum (=
    ama amaaa amaa louboutin ile tanısmıs olmanıda kısmadık değil su lansmanlara nasıl katıldıgını bızede bır anlatsan bızlerde paylassan veya onceden bızlerdıe haberdar etsen ne guzel olurdu sen sımdıden tesekur ettımm koskocaman opptumm.. ACİL BOL ŞİFALAR..

    YanıtlaSil
  31. Siu inanmıyorumm!! Deli gibi gitmek istediğim bi konferanstı Marka Konferansı ama katılım çok pahalı olduğundan dolayı gidememiştim.. :(
    Basın lansmanı ile gidebilmen çok çok büyük bir şans canım! ;)
    Ayrıca çok şık görünüyorsun Topshop ayakkabılarına bittim ;)

    YanıtlaSil
  32. cnmm harika gorunuoosunuz serap da sen de ..ayakkabılar da yıkılıo.ne de olsa ayakkabıların babasıylasınız:)

    YanıtlaSil
  33. Siuuuu harika bir haber buuu :) Bende lansmanı ilk duyduğumda merak etmiştim nasıl geçer acaba diye... Hiçte hasta falan gözükmüyorsun, ben çok beğendim resimleri...

    YanıtlaSil
  34. Çok ilginç bir deneyim olmalı.Tebrik ediyorum. Bu arada referansınla markofoniye üye oldum. Teşekkür ediyorum :) Saati yazdın mı? Ben mi göremedim? :)

    YanıtlaSil
  35. ay canım ne güzel olmuş,hem bende orda olmak istedim,hem senin orda olmak çok hoşuma gitti.daha böyle nice tasarımcılarla tanışman dileğiyle...

    YanıtlaSil
  36. Christian Louboutin miiii :) inanamıyorum :) harika bir haber bu kendim tanışmış gibi sevindim şu an :) Siu'cum çok zarif olmuşsun kıyafetini çok begendim başarıların daim olsun tatlımm :)

    YanıtlaSil
  37. geçmiş olsun canım burdan söyleyeyim dedim çok güzel gözüküyorsun (K)

    YanıtlaSil
  38. Geçmiş olsun:/ Yalnız bir hastaya göre fazla hatunsun söylim:) Hastayım demezsen anlamazdım, zaten çok şık buldum giydiklerini, ışıldamışsın:)

    Christian amcamıza gelince, keline kurban olim, ne güzel konuşmuş:D Kendine, ismine ve tasarımlarına hem bu kadar değer verip, hem kaliteyi yüksek tutmaya çalışması, hemde bundan keyif alması ( ki keyif almasa bu kadar rahat ve samimi olmazdı diye düşünüyorum, kişisel tatminliiği yaşıyor olmalı) harika bir şey. Tasarımları kadar kendisinide beğendim:)

    YanıtlaSil
  39. Canımcım daha bugün kocamla seni çekiştiriyoduk, "n'oldu bu kıza, ortadan kayboldu, heralde düğün hazırlıkları için koşturuyodur" falan diye. Çok geçmiş olsun tatlım, gelip çorba, nane-limon yapayım sana ;D

    Bu arada söyleşi süper, kombin süper, sen de yine çok güzelsin. mucx

    YanıtlaSil
  40. Çok geçmiş olsun tatlım ama muhteşem gözüküyosun burda valla:) Demek topshoptan aldığın ciciler bunlarmış bayıldım!! iyi günlerde giy inş. öptüm çok=)

    YanıtlaSil
  41. Süper görünüyosun siu:)Kendim tanışmış gibi çok sevindim

    YanıtlaSil
  42. seda, burnumu çeke çeke gittim vallahi helal olsun diyorum kendime, neyse her yere gidebilirim artık diyorum nasılsa akşam serum yediğimde kendime geliyorum :)
    rujda silinmişti arabada kalmış tazeleyemedim :)

    pembe fiyonk, Evet baktı :) kendi ayakkabıları ile ilgili konuşulurken, kendi ayakkabılarımı görmek hoşuma gidiyor ama burada da güzel ayakkabılar var dedi :)

    kelebek diyeti, Teşekkürler canım aynı şeyleri düşünüyoruz :)

    Moda Gezegeni, Teşekkürler!! :)

    fluffy, teşekkürler cnm hastaydım çok fena ama.. gerçi hala hastayım :(

    Jojee, Aa tabi benim kanka artık :P sen söyle istediklerini :)

    Marshmallow, konuşurken sıcaklığını ve samimiyetini hissettiriyordu..

    trendsandshopping, evet tabiki çok mutluydum :) geçen sezonun canım şuan indirimli ürünler arasında olabilir ama :)

    Coşkun, Ben o filmi izlemedim galiba :( Gerçi izlediysem bile unutuyorum film hafızam rezalet! ama aklımda bakıcam bir ara..
    Blahnik veya Jimmy Choo ile gitme şansım yoktu zaten :))

    Dylana, thanx

    Dimple, her sene farklı aksiyonlar var :)

    Modaerator, teşekkürler!! ve çok zevkliydi..

    noranın gemisi, ne güzel :))

    Smyr, Saol tatlım benim.. artık daha iyiyim ama.. dediğin gibi amcanın ayakkabılar süper ama o giysin.. benimki giymesin :) seyirlik güzel yani :)

    Pınar, Zaten geç kalıyordum :) o kargaşada ne giydiğimi bile bilmiyorum düşün yani :))

    Burcu, Çok teşekkür ederim beğenilmesi de beni ayrıca mutlu ediyor..

    Moda Cadısı, utandım :)

    YanıtlaSil
  43. Nilgün, tasarlarmı bilmiyorum ama eğer tasarlarsa nasıl birşey olacağını biliyoruz :)

    Sim, Süpergirl :)

    Serap, olsun tatlım seninle olmaya değerdi :)

    Edacım, Aynen bende ona takıldım. :) Ne isteyip ne istemedğini biliyor ve ödün vermiyor adam.. Sen öpmezsen nasıl iyileşirim ben..?? :(

    Zeynep Gürbüz Duman, bir çift ayakkabı :)

    madammoda, Teşekkürler tatlım.. mucks..

    Pride, bende seni seviyorum.. hasta halimi seviyorsun madem gel de sana bulaştırim :P

    simla, aynen öyle!! :)

    perisihri, Çok teşekkürler:)

    Fashion with sisters, nazar değecek ama şimdi :)

    Ayşe, tabikide unutmak imkansız.. :)

    Ghanima, beğenmene sevindim..

    Ozan Alçın, ayağıma da bir çift louboutin yakışırdı ama dimi :)

    pearl, yerim seni :) laflara bak

    the Queen of dreams, bunlara davetiye geliyor canım önceden belirtsemde katılım için davetiye gerekiyor.. bu arada tatlım çok teşekkürler.. :)

    YanıtlaSil
  44. Shopaholic, bende çok istedim ama pahalı olduğu için gidemeyeceğimi düşünürken bu çıktı ardından da konferansa davet edildim ama hastalandım :(
    özledim seni bu arada..

    Özge, Onun yanında sönük kalıyoruz ama :)

    Zet, Saol bebek! :) hasta görünmüyorsun diyorsun ama gece kolumda serumla bitti :(

    Joey Potter, Evet aynen öyle çok değişik ve güzeldi.. İyi alışverişler.. Bu arada saati yazmadım ama Ferre

    modamakyaj ve ben, İnşallah diyorum buna canım!!

    Mia, Teşekkürler tatlım ben ne kadar gezersem böyle o kadar paylaşabilirim :)

    cupcake, Saol cnm :)

    İğne ile iplik, teşekkür ederim, şımardım şımardım kabardım:)
    Benimde gözümde değer kazandı Louboutin :)

    Antigone, :) Canım ya.. konuştuk gerçi ama çorba işine hayır demem :))
    yarın görüşürüz :)

    Burcu, Tatlım.. evet duyduğun ama göremediğin ciciler :( daha güzelleri senin olsun cnm mucuc

    Aisha, O duyguyu yaşattıysam ne mutlu bana :)

    YanıtlaSil
  45. :)) iyi ki de gittin! başarılarının devamını heyecanla bekliyorum bebek (ve öngörüyorum:) muck kırmızı kırmızı

    YanıtlaSil
  46. Tatlımmm birazcık geç kalmışım herkes yorumlarını yapmış bitirmişş:) Öncelikle çok şanslısınn demek istiyorummm ve sonrasındaa çoooookkkkk güzelll gözüküyosunn demek de istiyorummm:)

    YanıtlaSil
  47. seda, mucucu:)

    Cindrella, geç olurmu hiç :) öpüyorum cnm teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  48. sadece süpeersin mucks:)

    YanıtlaSil
  49. Ohoo ben uyuyormuşum, nasıl görmemişim bu postu! :D

    Çok sevindim senin adına ehe(=

    Kırmızı ruju ne kadar kullanıyorsun bilmiyorum ama kesinlikle daha fazla kullanmalısın!..Yaa gözümü kolyenden ve ayakkabılarından alamıyorum, napiiciim :D

    YanıtlaSil
  50. ne güzel çıkmışsın manzara ve o mekan da bende makinamla olsaydım offf ne şahane fotoğraflar çekerdim seninle canım

    YanıtlaSil
  51. Siu'cum, tebrik ederim valla süper olmuş:)

    YanıtlaSil
  52. Tabi canım kesinlikle bizimkiler giymesin ama Christian amca giysin ona yakışıyor:):)

    YanıtlaSil
  53. Ayakkabılarımın istediğim kalitede üretilmemesi beni mutsuz eder.Ne kadar etkileyici,Allah yolunu açık etsin.Helal olsun doğrusu.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  54. artık güncellesen diyorum

    YanıtlaSil
  55. Çok güzel.....Senin adına sevindim bu tanışma için...Bu arada oldukça şık ve hoş olmuş kıyafetin canım...

    YanıtlaSil

  56. uyduruk prenses, merci bebeğim :)

    Style by T, eheh olsun kuzum.. bende çok sevindim :)
    kırmızı ruj ve benzer değişik rıjları kullanıyorum ara ara yoğun göz makyajı yapmadığım için kullanmaktada sakınca görmüyorum :) ama fotoda artık yemek fln yemiştim silinmiş biraz :)
    ayakkabılarla kolyeyi hemen yollayım fıstığım aşkolsun lafı olmaz..

    fotoğraf penceresinden, Yapalım bir organizasyon bebek :)

    Bellek Kutusu, Saol kutucumm :)

    Smyr, ahueha bencede!!

    Şanslı, Evet bencede çok güzel bir sözdü o, benide çok etkiledi..

    Adsız, kolumdaki serumdan kurtulur kurtulmaz güncelledim.. ama birazcık dikkat etsen bu aralar pek ilgilenemediğimi görürdün blogla..

    chfashiontrend, Teşekkürler cnm :)

    Queen, hemen bakıyorum tatlım! :)

    YanıtlaSil
  57. vay be siu'mm harika bişi bu ya..

    YanıtlaSil
  58. Syhn, harika az kalır ben çok sevindim ve ve heyecanlandım :)

    YanıtlaSil
  59. Woaaw benim bloga uğramadığım arada neler olmuş!Tatlım ne hoş bir deneyim, en az bende ordaymış gibi gururlandım seninle...Ayrıca eklemeden geçemicim çok zarif ve şık görünüyorsun!!

    YanıtlaSil
  60. yeni yeni keşfediyorum bloğunu ve derya deniz resmen...Louboutin benim için gerçekten çook önemli bir tasarımcı ve hakikaten bu haberini okuyunca kıskandım ne yalan söyliyim.Ama şaka bir yana blog dünyasından birinin böyle güzel yerlerde olması çok gurur verici inşallah daha nice haberlere böyle gidersin de bizde sayende okuruz.
    çook kocaman sevgiler,öpücükler

    YanıtlaSil
  61. Duygum yazmışsın görmedim.. çok teşekkür ederim cnm benim :))

    Pınar, Çok sevindim sıcak içten yorumun için.. inşallah daha güzel yerlere hep beraber geliriz diyorum o zaman :)

    YanıtlaSil