Fashion's Night Out @ Bilstore






fashionbysiu.com




'Modanın En Büyük Alışveriş Partisi’ sloganıyla, 16 Eylül 2010 gecesi İstanbul’da gerçekleştirilecek Fashion’s Night Outu duymayan kalmadı sanırım?

Yine de nedir bu Fashion's Night Out diyecek olanlar için; 16 Eylül Perşembe günü, Vogue Türkiye'nin düzenlediği etkinlikle, Nişantaşı, İstinye Park ve Bağdat Caddesinde mağazalar 18:00/24:00 saatleri arasında açık kalacak, ve mağazaların çeşitli özel etkinlikleri olacak.

Bende Styleboom ile birlikte Nişantaşı Bilstore'da tanışmak için sizi bekliyor olacağımmmmmmm :) Bağdat caddesinde ise Stil Direktörü  Eda olacak..

Tanışmak, sohbet etmek isteyen herkesi 19:00 / 21:00 saatleri arasında bekliyoruz..

Katılım için yapılması gereken herhangi bir şey yok sadece yolunuz o tarafa düşsün yeter :)

Ee kuru kuru da gitmiyoruz tabi ki.. Sürpriz de var! Bora Aksu'nun FNO'ya özel 50 adet ürettiği gömleklerden kazanma şansınız olacak.. Ancak onunla ilgili detayları Çarşamba günü blogda olacak..

Peki bu süper gece de başka neler olacak diyorsanız..

Bilstore’da Bora Aksu FNO’ya özel tasarladığı, yalnızca 50 adet üretilecek Bils gömlekleri satışa sunulacak ve Bilstore’dan yapılacak alışverişler sadece bu geceye özel 3 kat para puan kazandıracak. Genç tasarımcılardan Zeynep Erdoğan, Ayşe Deniz Yeğin ve Begüm Salihoğlu Bilstore Bağdat Caddesinde; Güneş Dericioğlu, Eda Akpınar ve Günseli Türkay ise Bilstore Nişantaşı’nda gelen konuklara stil danışmanlığı yapacak. Gece boyunca Corvus şarapları ikram edilecek.

Facebook'ta Bilstore etkinliğine da katılıyorum diyerek, oradan takibe devam edin :)


CONVERSATION

6 yorum:

  1. ooff bende olmak isterimmm :(((

    YanıtlaSil
  2. çok gelmek ıstıyorum ınsallah bır ısım cıkmazda gelebılırım...

    YanıtlaSil
  3. blogumu izlemeye başladığınız için teşekkürler siu hanım :)

    YanıtlaSil
  4. Gidemicem ama fotolari sabirsizlikla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. ah ahhh içimde kalcak yine yine yine! en çokta senin o güleryüzünü yakından görüp tanışamıcamıza yanıyorum.iş başı bitmiyoki! puf

    YanıtlaSil
  6. bi aksilik çıkmazsa orda olmayı ve sizinle tanışmayı çok istiyorum:) süpersin:)

    YanıtlaSil