Je t'aime Paris

www.fashionbysiu.com

Bu kızcağız çarşamba günü sevdiceği ile birlikte Paris yolcusu.. Ama gidenlerden görenlerden neler yapılır, nerede ne yenilir ne içilir dinlemek için de sabırsız :)

Bana verecek tavsiyeleri olan? :)

CONVERSATION

16 yorum:

  1. Havaalanina erken gidersen mutlaka opi manikur- pedikuru tavsiye ederim =)

    Iyi yolculuklar, iyi eglenceler simdiden =D

    YanıtlaSil
  2. Okadar çok görülecek yer var ki;louvre müzesi mutlaka görülmeli,çok uzun zaman alabilir gezmek ama hiç olmazsa bir göz atılmalı,arc de triomphe, champs elysees ve mutlaka disneyland derim ben...ve orjial bir profiterol için Le Vieux Bistro...şimdiden iyi eğlenceler:))

    YanıtlaSil
  3. Birçok şey birçok yer ama benim özellikle tavsiyem Lafayette (müthiş bir alışveriş) ve Sen nehrinde bir yemek.. :)) keyifli yolculuklar..

    YanıtlaSil
  4. Adsız3/07/2011

    şanzelize george V de yemek yiyin mutlaka..
    Ressamlar tepesinede çıkmayı unutmayın :)

    sevgiler

    Evrim

    YanıtlaSil
  5. iyi yolculuklar Sıla :)) güzel bir kaçamak olur inşallah sizin için :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Printemps ve La Fayette gezmeden gelmezsin eminim!Onun dışında artık İstanbul'da da olduğu için pek cazip gelmeyebilir ama, La Duree.Her ne kadar macaronlarıyla meşhur olsa da efsane pastaları da var :)
    Yemek için favorim antrikot. Ama neredeyse her yerde taklidi olduğu için mutlaka Relais de Venise de yemen lazım. Sipariş verirken sadece etinin nasıl pişmiş olacağını söylemen yeterli, sonrası 'secret' sosuyla mükemmel bir et ve patates ikilisinin ziyafeti. Eğer gidersen ve çok doydum deyip profiterolunu yemeden kalkarsan çook pişman olursun,benden söylemesi :)

    YanıtlaSil
  7. diyebilirim ki yılda 5-6 kez gidiyorum parise..ve her gittiğimde parisi metro bile kullanmadan yürüyerek geziyorum..sen de oyle yap :)

    YanıtlaSil
  8. yuppiii =) çok sevindimmmmmm canım benim iyi yolculuklar

    YanıtlaSil
  9. Ahh ne guzel :)
    Mutlaka, Leon lardan birinde midye yiyin, sokaktan nuthellalı muzlu krep alın, saint-germen de cafelerden birine oturup gelen geceni seyredin, Eurodisney'e sabah erkenden gidin tüm gün eglenin, Louvre müzesini de girmeyen dönmeyin ....

    YanıtlaSil
  10. yihuuuuuu....süper walla yerinde olmak isterdim...:)) benim yerimede bol bol gezzz eğlen fotoraf çekin hepsinide yayınla siucum mcuk mcuk..:*

    YanıtlaSil
  11. sılacım yaşadığım şehirde makaron satan bi yer yok maalesef ama gossip girl sapğolsun bende bi merak uyandırdı nası bi tadı çok mu şekerli yada ekşi gibimi şu beyaz kaymaklar kadar içgeçirticimi merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  12. aman yarabbim bu hafta mı gidiosun parise ben daha sonra sanıodum..
    ii gezmeler ii eğlenmeler cnm:)

    YanıtlaSil
  13. Gitmedim... bir gün isterim ama :)
    çooook neşeli bir gezi olsun umarım :)

    YanıtlaSil
  14. Paris.. ne kadar güzel bir secim...
    Ne yalan söyliyeyim ilk gittigimde, off allahim bukadar meshur olan bir Sehir nasil bukadar kirli olur dedim ama gözünü hic korkutma :) gezip görebilecegin okadar güzel yerler varki.. Tabiki vazgecilmez olan Turistlik standard yerler var mesela, eyfel Kulesi veya Notre-Dame Klisesi, Louvre müzesi, Mona-Lisa´yi görmeden gelme geri :)
    Moulin Rouge´da görülmeye deger... Vaktin olursa Montmartre Place du Tertre Meydanina ugra, minik Butikleri, Cafeleri ve Pazarlari ile cok eglenceli ve okadarda pahali degil.
    Montmartre bence Parisin en güzel yerlerinden biri :) Eger degisik bir Otel istiyorsanda oradaki Picasso Atölyesine ugra, zamaninda Picasso´ya ilham veren o cici Atölye artik Otel olarak kullaniliyo. Cok sanslisin Paris´de Metro ile gezme imkanlari süper, heryere giderken kullanabilirsin(en güzeli her yerde duruyor ve yüzlerce duraklar var). Araba kiralamayi pek tavsiye etmem Paris Istanbul Trafiginden daha beter. Parise gelir gelmez bence bir Metro sehir Haritasi al, her kösede bedavaya eline tikistiriyorlar zaten ve görülmesi gereken en güzel yerlerde o haritada belirtiliyor.

    Sanirim simdilik benim aklima gelenler bukadar, eger sorun filan olursa cekinme :)

    YanıtlaSil
  15. sacre coeur'e mutlaka çıkarsınız zaten...Oraya gitmişken Moulin Rouge'u da görmeden dönmezsiniz. Ama her gittiğimde unuttuğum ve içimde kalan şeyi lütfen yap ve fotoğraflarını bloğa koy=)Moulin Rouge'un önünde kocaman bi mazgal var.Uçuşmasını istediğin bi elbise giy ve önünde o mazgalın üzerine çıkarak meşhur Marilyn Monroe pozunu ver=)

    YanıtlaSil
  16. Zuzu, Yine bir klasik h.alanında koştur koştur giden tipler :))

    kikolog, louvreye gidemedik sanırım en çok o kaldı içimizde ://

    Shopp-ing Bag, Lafayette'de ruhumu bıraktım zaten :))

    Evrim, Dinledik sözünü yedik :) Çok güzeldi :))

    Burcu, Teşekkürler.. Çok iyi geldi :)

    P. Printemps ve La Fayette yine gitsem dedirtenlerden :) La Duree için istanbul seansını bekledim orada yeniler peşindeydim :) Antrikota da gittik :) Sözünü dinledim dersime çalıştım :))

    dugu, Süpersin.. yürüdüm yürüdüm çok yürüdüm ama metrosuz da gidemeyeceğim çok yerler oldu :)

    Sevcan, zamansızlıktan gitmeden önce hiçbir yere bakamadım.. Sadece bu yazıdaki önerileri yazdım :)

    LaLz Fashion, Teşekkürler minnoşum:)

    limonludondurma, ilk ve son şık hariç gerisi ok'dir :))

    mia, Tamam cnmm bol bol foto kısmı ok'dir :)) yakında.. :P

    luna, yok yok beyazlar gibi değil :) Gönderim koşulları nasıl bilmiyorum ama beyaz fırında online shopping var aklında olsun :) http://www.beyazfirin.com/online/products.aspx?cat_id=1014&sub_cat_id=1036

    ftmnr, Yaaaa uyu sen :))

    love and smile, Teşekkür ederim.. inşallah sende fırsat bulur gidersin o zaman da ben sana söylerim şuraya buraya git diye :))

    Moda Boncugu, Hepsiniii yazdım tek tek :)) Teşekkür ederim :)

    elif, sacre coeur'e gidince dikkat et dolandırılma demedin ama :)))

    YanıtlaSil