Kullandıklarım: Boba Wrap


Anne karnından sonra en rahat yer sloganıyla piyasada olan Boba’nın Boba Wrap modelini kullanıyorum. Daha doğrusu aşığım :)
İlk önce her ürüne olduğu gibi buna da önyargılı yaklaştım kanguru var cnm ne gerek var diye düşündüm. Amerika o kadar sık karşılaşınca sempatim oluşmaya başladı. Bir şeyi gördükçe ısınmaya başlarız ya.. :)
Lily ile ilk günlerde yaşadığımız uyku sorununu Boba ile atlattık diyebilirim. Aşağıda gördüğünüz fotoğrafta Lily henüz 1 aylık bile değil. Bobayı takıp iki tur atınca direk uykuya dalıyordu. Hem de kucakta olma hissi onu rahatlatıyordu. Benim için de iyiydi, hem ellerim boşta hem çocuğum kucağımda.. istedikçe de öpüyorum :)
Zaten Boba’mızın üzerine uğur böceği de konunca tamamdır dedik :)
Ağırlaştıkça ne olacak diye merak ediyordum.. Marketlerde hem puset hem market arabasını kullanmak sorun olunca en pratik çözüm de Boba oldu. Son fotoğrafta gördüğünüz gibi Lily 4 aylık, ilk aya göre daha büyük kilolu tabi.. ama rahatlık olarak değişen bir şey olmadı..
Benim için büyük bir rahatlık oldu hatta..

Peki kötü yanı yok mu Boba’nın? Var.. !
Yolda herkes sizi durdurup Boba hakkında bilgi almaya çalışıyor :)

Şaka bir yana, sadece ilk aldığınızda 15 dk kadar bir olayı çözme süreniz var. Nasıl bağlarım, nasıl yaparım diye sonradan mantığını kapıyorsunuz ve şıp şıp bağlıyorsunuz.. Ayakkabı bağlamak gibi düşünün.. ilk ayakkabı bağladığınızda komplike gelmiştir eminim ama şimdi bakmadan bağlıyorsunuzdur :)
Boba ve bizim fotoğraflarımızı sık sık göreceksiniz anladığınız üzere:)

Daha detaylı bilgi için Boba’nın web sitesine göz atabilirsiniz.. http://www.bobaturkiye.com/



CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder