Kullandıklarım: Chicco Polly Magic Mama Sandalyesi


Polly Magic,3 farklı kullanım şekli ile, bebeğin doğumundan 3 yaşına gelinceye kadar, evdeki çeşitli ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir üründür. Bebeğin doğumundan altıncı aya kadar, yeni doğmuş bebeğe rahatlık ve memnuniyeti garantileyen yükseltici yastığı ve onu hareketlendiren, oyalayan eğlenceli ve renkli oyuncağı ile rahat bir ana kucağıdır. Alışılmış diğer ana kucaklarına göre , oturma bölümü, anne ile bebeğin ideal bakış açısında olmasını sağlayan 6 farklı yüksekliğe ayarlanabilir. Bebeğin, daima annenin gözü önünde olmasını sağlar. 6 aydan 12. aya kadar, bebeğin sütten kesildiği o hassas dönemlerde, ona eşlik eden bir mama sandalyesidir. 1 yaştan 3 yaşa kadar da bebeğin güven ve rahatlık içinde ailesi ile masada yemek yemesini sağlayan bir sandalye olarak kullanılabilir. Gün boyunca ideal pozisyonlar sağlayan altı değişik yüksekliği ile rahat oturma bölümü ve üç değişik pozisyona ayarlanabilen sırt kısmı bulunur. Oyuncak bebek ile beraber büyür. Yumuşak diş kaşıyıcı, bebeğin hassas diş çıkarma döneminde rahatlamasını sağlar. Önündeki tepsi rahatlıkla çıkarılabilir ve üzerinde yemek taşınabilir. Kapatıldığında çok az yer kaplayan yapısıyla herhangi bir köşeye konulabilir. Eşyaları taşımaya yarayan geniş ve rahat bir sepete sahiptir.
Evet bu sitedeki açıklama :))
Gelelim benim görüşlerime! :)
Sanırım Lily 3 aylıkken aldık.. Yemeklerde masanın yanına çekerek biz sofradayken bizimle oturmasını sağladık ilk başlarda.. Küçük olduğu için de ana kucağı pozisyonunda kullandık.. Tek dezavantajı biraz ağır.. ama arkada tekerlekleri onunla taşıması kolay ancak bumbo daha pratik geldi bize 4. aydan sonra çünkü yaz olması nedeniyle genelde balkonda yedik yemeklerimizi..
Şimdi 6. aydayız.. ana kucağı pozisyonundaki desteği çıkardık.. tekrar kullanmaya başladık :)
Tam dik kullanmıyorum böylece daha kolay yiyor.. Zaten ek gıdada ilk haftamız.. Önceki meyve denemeleri hiçbir şeymiş! :)
3. pozisyona henüz geçmedik :) Ama ben genel olarak memnunum.. Silinmesi de kolay.. Ağır olması avantaja dönecek Lily büyüdükçe.. Çünkü hareket etmeye başladıkça mama sandalyemizin sağlam oluşu içimi rahatlatacak..
Ana kucağı pozisyonunda ki oyuncaklar da çok ilgi çekici ve oyalayıcı..





CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder