Bloggerların Düellosu



Central Hospital blogger anneleri, anneler gününde bir araya getirdi. Güzel bir sebep ile mi olduğunu düşünüyorsunuz? Düello için buluştuk desem :)
Şaka tabi .. Güzel, eğlenceli bir düello!
Mini kitchen by Hecha‘nın ev sahipliğinde düzenlenen yarışmaya 8 blogger olarak katıldık. Öncesinde çekiliş yaparak 4 takıma ayrıldık. Ben 4 ayak üzerine düştüm desem yeridir! Eğer yemek bloglarını takip ediyorsanız Senem’in Yemekleri ‘ni duymuşsunuzdur diye düşünüyorum.. ! :)


Hazırlanan menülerden seçilen yemekler Central Hospiral’ın menüsüne girdi, ve En Sağlıklı Menü olarak servis edilecek.Bizden de sebzeli fettucini bu menüde olacak.. Belki iyi günüme denk gelirse size de yaparım :p
Önce takım arkadaşımızı belirledik çekiliş ile, sonrasında da yemek yapacağımız malzemeleri.. Sonrasında 2 saatlik süremiz başladı. Ohoo ben yetiştirim 2 saatte der gibisiniz.. Bizde öyle düşündük ama şöyle bir şey vardı. Önce de bitirseniz yemeğiniz 2 saatlik süre dolduğunda tadılacak. O yüzden hazırladığınız yemek ne çok beklemeli ne de geç pişmeli.. Bu açıdan hiç düşünmemiştim ama yemek yarışmalarını artık daha özenli izleyeceğim desem :)
Menümüzde somon, sebzeli fettucini ve çilek soslu muhallebi vardı..
Son olarak küçük bir itiraf, o günden sonra kaç kere fettucini yaptım bilmiyorum.. Yol gösterdiğin için teşekkürler Senem :)














CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder