theMagger ile sohbet!


the Magger sosyal ve dijital çağın dergisi olarak hayatımıza girdi.. Anneler gününde de benimle bir röportaj yaptılar..
Okumak isteyenleri buraya alalım..



    ya da ekranı aşağıya doğru kaydırın :)




    5 senedir “Fashion by Siu” olarak blog tutan Sıla Yılmaz’la birçok hikayeyi paylaştık… Trendleri ondan takip ettik, evlilik heyecanını, daha sonra hamilelik sürecini okuduk. 13 ay önce ise anne oluşunu keyifle takip ettik.
    “Anne” demişken Anneler Günü Özel KİM sorularını da Sıla Yılmaz’a sormak istedik. Keyifli okumalar!

    Sıla, seni daha yakından tanıyabilir miyiz?
    Merhaba! Ben Sıla 84 Ankara doğumluyum. Bu kadar geriye gitmeyelim derseniz başka bir başlangıç tarihine 5 yıl öncesine gidebiliriz :) 5 yıldır blog yazıyorum… Tamamen keyfi olarak başladığım bu serüven artık neredeyse tamamen bir tutku… Ara ara hayatımdaki olaylardan dolayı biraz uzaklaşsam bile tekrar toparlayıp dönüyorum :) Lifestyle ve moda üzerine okumak isterseniz eğer fashionbysiu.com, acemi bir annenin bebekle hayata alışma süreci ise, bebeklehayat.com’da.. Son günlerde ki yeni bebeğim beni bir nevi taze anne yapan oluşum ise Adımları Takip Et. Yakın arkadaşım Zeynep ile sizin için gezip yeni sezonu talan ediyoruz.
    Bir senedir dünyanın en tatlı bebeklerinden birinin annesisin. Annelik duygusu nasıl bir şey, bizimle paylaşır mısın? Lily Deniz nasıl bir bebek?
    Öncelikle teşekkür ederim. Lily benim için de öyle ancak bunu duymak beni nasıl mutlu etti anlatamam :) Annelik duygusu çok güzel, çok farklı ama bence özünde çok tehlikeli bir duygu. Mesela benim şu an Lily için yapamayacağım şey yok.

    Lily tam bir koç burcu! Kafasının dikine giden, sınırlarını kendi çizmek isteyen ama bir o kadar da eğlenceli bir bebek. Sanırım büyüdükçe hepimizi parmağında oynatacak :)
    Bir kız çocuğu aynı zamanda bir anne olarak, Anneler Günü senin için nasıl bir anlam ifade ediyor? Anneler Günü’nde annene aldığın en güzel hediye neydi?
    Bu benim 2. anneler günüm olacak ama aslında ilk. Geçen sene Lily 1 aylıktı. Ben daha annelikten bir şey anlamamıştım ki anneler gününü anlayayım :) Ancak şimdi ‘anne’ kelimesinin içinde çok farklı anlamlar barınıyor benim için. İlk defa bu sene anneme ne yapsam diye düşünüyorum. Çünkü ilk defa annemin beni ne kadar sevdiğini anlıyorum. Maddi olarak aldığım ya da alacağım hediye tatminkar olmayacak. Annelik tamamen manevi bir şey. Beklentisi yok, karşılığı yok. Ancak babalar tabi annelere hediye alabilir :) Ama annelerin çocuklarından bir beklentisi yok onu belirtebilirim :)
    Aşağıdaki kelimeleri cümleye çevirebilir misin?
    Anneler… Anneler her zaman çocuklarının iyiliğini düşünür (Bu gerçekmiş :)
    İstanbul… Dünyanın en güzel şehri…
    Moda… Hayatın içinde, hayatın merkezinde…
    Mutluluk… Gerçek mutluluk küçücük bir gülümsemenin ardındaymış…
    Lily Deniz’le beraber gitmekten hoşlandığın, kendini rahat hissettiğin 5 mekanı bizimle paylaşabilir misin? 
    Aslında bir yaraya parmak basılıyor şu an.. Maalesef İstanbul’da çok fazla bebekle dost mekan yok. Açık havada gezmek isteseniz yollar kaldırımlar bebek arabaları için uygun değil. Kapalı mekanlarda bile birçok kez sorun yaşayabiliyorsunuz.
    _En sık gittiğimiz yer Marmara Forum AVM, sanırım en bebek dostu AVM. Orada da seçimimiz Big Chefs ya da Midpoint. Özellikle Bigchefs’de deniz mahsüllü salata tercihim, Midpoint’te ise Morney soslu krep!
    _Bunun dışında çocuk parkları favori mekanlarımızdan…
    _Haftasonu kahvaltıları ise Malta Köşkü de bir tercih.. Kahvaltı sonrasında biraz çimlerin de tadını çıkarabilirsiniz.


    Hangi parfümü kullanıyorsun?
    Ortaokuldan beri Dior Forever and Ever‘ı kullanıyorum. Çok hafif ve yumuşak bir konu. Limited edition olarak üretilmişti ancak tekrar çıkardılar, dünyalar benim oldu!
    Seninle ilgili bilmediğimiz bir şey söyleyebilir misin?
    Evcimenim! 3 ay evden çıkmasam, canım sıkılmaz. Ama tabi eşim ve kızımla olmalıyım o evde :)
    Bu yaz için must-have 5 parçayı bizimle  paylaşabilir misin?
    Espadril – İnanılmaz bir trend! Favorim Chanel… Bu kadar özel olmasının nedeni şu an tüm dünyada sold out olması.
    Valentino Rock Stud – Ben hangi modeli favorim diye düşünedurayım daha.. Sanırım her renk, her model alınmalı :)
    Mirror Sunglasses, Ripped Boyfriend Jean, Glitter Toms çok beğendiklerimden!
    Seni (ve tabii ki Lily Deniz’i) nerelerden takip edebiliriz?
    Sosyal medyanın her mecrasında varız :) www.fashionbysiu.comwww.bebeklehayat.com
    İnstagram, twitter, vine /SilaYilmaz
    Ancak özellikle ilgi alanınızda Lily varsa, tüm bu mecralarda #lilydeniz hashtagi ile onunla ilgili paylaşımları topluca görebilirsiniz.

    CONVERSATION

    0 yorum:

    Yorum Gönder