Just For Hira ile Tanıştınız Mı?


Her kadın gibi anne olduktan sonra Aysun Zeliha Yurttaş’da bebek giysileri ile yakından ilgilenmeye başlamış. Aklından geçirdiklerini bulamadığı noktada ise yaratıcılığı ve cesaretini birleştirmiş. Ve bebeği ile birlikte büyüteceği bir markaya hayat verme kararı almış. Tasarımların aşkla hayat bulduğu 6 aylık yoğun bir çalışma temposunun ardından da ortaya “Just For Hira Baby & Kids Boutique” markası çıkmış. Her annenin kendi tarzından bir şeyler bulabileceği bir marka olan Just For Hira Baby & Kids Boutique zor beğenen anneler için farklı tasarımlar da yaparak tüm annelerin beğenisini kazanmayı hedeflemiş.

Aysun Yurttaş’ın kendi bebeğine giydirmeyeceği hiçbir ürünü tasarlamama kararı ile kurduğu “Just For Hira Baby & Kids Boutique” koleksiyonunda; tütü setleri, erkek body takımları, bebeğin adını taşıyan yeni doğan önlük takımları, yastıklar, kız ve erkekler için ayrı ayrı tasarlanmış aksesuarlar, salopetler ve tasarım elbiseler yer alıyor. Minik kuzularının özel günlerini daha da renkli hale getirmek isteyen annelere ve kişiye özel bebek hediyeleri vermeyi sevenlere de hitap ediyor.

Just For Hira Baby & Kids Boutique ayrıcalığı çok yakında www.justforhira.com‘ da zevk ve tarz sahibi anne & babalar ile buluşmaya hazırlanıyor. Bu yeni marka ile biran önce tanışmak isteyen anneler koleksiyona ait güncel bilgilere www.twitter.com/justforhira ve www.facebook.com/justforhira hesaplarından da ulaşabilirler.



CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder