Bodrum Voyage Tatili Hakkında Yorumlarım


  • Biz geçen sene Voyage Belek'i tercih etmiş ve çok memnun kalmıştık. Bu yüzden daha oradayken seneye de yine voyage tercih edelim ama değişiklik olsun Torba'ya gidelim diye karar vermiştik.
    Tatilimizi alırken de belirtmiş ve çocuklardan biri anneanne/dede ile kalacağından odalarımızın yanyana olmasını rica etmiştik. Otele giriş yaparken de aynı ricamızı tekrar ettik. Annemlerin odasının ayrıldığını söylediler. Oda numarasına kadar da söylediler. Annemler uçaklarının iptal olmasından dolayı aktarmalı iki farklı sefer yaparak malesef ancak gece 12 de tesise gelebildiler. Ve o saatte öğrendik ki ayrılan odaları başka birine verilmiş. Ama durumumuzu tekrar belirttik, o saatte yapılacak bir şey olmadığı için de ertesi gün halledileceğini düşündük. Çünkü yeni oda bizimle aynı binada değildi. (Binalar arası yakın ama odaların yanyana olmasını özellikle rica ettik ve odayı rezerve de ettirdik! )
  • Bir kere odalar çok küçük. Hadi bunu geçtim çünkü yatmadan yatmaya gidiyorsun vs sorun edilecek bir şey olmayabilir. Ama odaların içinde sivri köşeler var. Lavabo odanın içinde ve dışarıya doğru çıkık. Lavabonun odanın içinde olmasının dezavantajı da bence elinizi vs yıkadıktan sonra yerin ıslanabilecek olması. Yerler fayans ve direk kayıp düşmeye uygun bir ortam. (Ben buna takığımdır çünkü annem bir kere bu yüzden düştü kolunu kırdı 😕) Odaların fiziki şartları bizi memnun etmedi yani oteli değiştirmek için ets tur yetkilisi ile görüştük ama annemler o gece 12 de geldi ve yorgundular. Ertesi gün de kalabalığız zaten idare ederiz dediler. Kaldık böylece.
    Ancak tatilimiz boyunca odamızla ilgili sorun düzeltilmedi ve ayrı binalarda kaldık.
  • Oda ile ilgili diğer bir sorunu annemlerin odasına gidince fark ettim. Onların kapısının arkasında kapı mandalı vardı. Bizim odada yoktu. Kapı kilitlense bile içeriden kolu indirdiğiniz an kilit devre dışı kalıyor ve kapı açılıyor. Mia da bunu öğrendiği için gidip gidip kapıyı açıyordu. Bizde balkondan sandalye falan taşıyıp kapının önüne set kurmaya çalışıyorduk. Müşteri ilişkilerine giderek bu durumu belirttim. Bizim odada mandal olmadığını söyledim. Bunu halledebileceklerini söylediler. Çok sevindim. Numaramı bırakayım odaya bizden habersiz girilmesin lütfen dedim. Ancak akşam odamıza döndüğümüzde kapı mandalı bizden habersiz odamıza girilerek takılmıştı. Ve yerde kocaman bir vida vardı. Mia'dan önce fark ettiğim için şanslıyım 🙏🏻
  • Başka bir memnuniyetsizliğim restaurantta çocuk büfesi hakkında. Belek'te çocuk restaurant tertemiz ve çok şıktı. Burada atıl bir köşeye atılmış gibi ve sinek doluydu. Zaten çeşit yoktu. Başka bir yerde de bebekler için seçenekler vardı. Orası temizdi çünkü sabit bir personeli de vardı. Ancak çocuk kısmında 3 gün üst üste balık buğlama gördüm. İlk 2 gün balıklar daha büyük parçayken 3. Gün daha minik doğranmıştı. Ama günlük pişmiş gibi gözükmüyordu. Bunu bildirdiğimizde inkar edildi önce. Bizde hani köfte olur patates kızartması olur o tarz şeyler hergün pişiyor olabilir, ama o buğlama günlük değildi yani kandırmayalım kimseyi.
    Bunun haricinde açık büfe ile ilgili bir sorun yoktu bence ama belek kesinlikle çok daha çeşitliydi. Gerçi ben açık büfe yemeklerini çok sevmem ama bu benim kişisel durumum tesis ile alakalı değil.
    Bu yüzden a la cart restaurantlara rezervasyon yaptırmak istedik. 6 farklı ücretsiz restaurant var. 3 gün üstüste aradık ama yer yok. 10 ile 14 arası arayabileceğimizi söylediler. Ancak garsondan öğrendiğimize göre kalabalık olduğu için 10 ile 10:03 arası hepsi doluyor. Bunu son gün öğrendiğimiz için de ondan faydalanamadık. Sandalye kapmaca oyunu gibi yani :) ya da benim şikayetimde belirttiğim gibi 3 bardak su koyuyorsunuz 100 kişinin içmesini bekliyorsunuz. Ya kapasite arttırımı yapılması gerekir restaurantlara ya da tesisi bu kadar doldurmayın!
  • Güzel yanları yok mu? Tabi ki var. Bir kere deniz muhteşem. Gerçekten çok güzel. Doyduk diyebiliriz denize. Havuzlar çok az ve küçük ama zaten denizden dolayı gerek görmedik pek. Belek'te mesela deniz kötüydü. 
  • Kids clubda çok eğlendi çocuklar. Onlar için eğlenceli bir tatil oldu. Gündüz çocuk havuzunun oradaki restaurant ana restauranta kıyasla çocuklar için çok daha güzel çeşitli ve temiz. Aktiviteler eğlenceli. Gece gösterilerini izlemedik ondan yorum yapamıyorum ama animatör ekibi başarılı gözüküyordu. Belekte de güzeldi. Gündüz yemek yiyebileceğiniz makarna evinin makarnası çok lezizdi 👍🏼 İlk aklıma gelenler bunlar sorularınız olursa seve seve cevaplarım 😊
  • Ancak Torba'da ki memnuniyetsizliğimden dolayı tekrar tercih edeceğim bir tesis olmayacak. 












CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder