Siu's STYLE

siu


Aileyle beraber yenen bir yemek.. Huzurlu ve mutluyum..
daha ne isterimki.. sevdiklerim hep yanımda olsun yeter..

akşam çekmeseydik eğer eminimki fotoğraflar daha net olabilirdi.. ama dalgınlığıma geldi ayrıca eve döndüğümde de hiç aklıma gelmedi..

oysa belli olsa Mine'nin takılarından aldığım ve daha önce burada bahsettiğim kolyeyi takmış olduğumu gösterebilirdim :(

Ve kıyafetim.. işte pantalonum biraz rüzgarın etkisiyle etek gibi gözüküyor ama aslında pantolon :) Arkasındaki kocaman fiyonktan dolayıda benim favorilerimden :) dolabımın en değerli parçalarından biri olan annemin gençlik günlerinden kalma Chanel çantamla beraber olunca günüm nasıl kötü geçsinki ??

Pantalon: Park Bravo
Bluz: Mango
Ayakkabı: GoJane
Çanta: Chanel
Kolye: Minenin Takıları


siu

CONVERSATION

7 yorum:

  1. Pantolon çok güzelmiş yaa hala varmıdır acaba?:)

    YanıtlaSil
  2. ooofff, chanel model gojaneler nasıl yakışmış, pantolon muhteşem, kombinasyonu beğendim en çok da pantolonu :)

    YanıtlaSil
  3. pink: tatlım sanmıyorum geçen yaz değil önceki yaz almıştım ama benzer model tekrar üretilmiş olabilirde bilmiyorum.. birde en yakın arkadaşım 150 TL civarında bir fiyata almıştı sezonda ben outlette görmüştüm tesadüfen 10 ya da 20 tl ye almıştım :)

    Seda: her yere giderken ayakkabılarımı giyiyorum zaten çıkartmak istemiyorum :) pantolonda yaz akşamlarında çok güzel oluyor bence :)

    YanıtlaSil
  4. :(üzüldüm valla yine de bi bakarım..

    YanıtlaSil
  5. Adsız8/23/2009

    merhabalar, go jane'i az önce farkettim daha önce o ayakkabıların farkında bile değildim. Fiyatları inanılmaz uygun geldi. Senin de satın aldığını farkedince kalitelerinden memnun musun diye sormak istedim. Bir de sitesinden mi alışveriş yaptın? nasıl sorun çıktı mı? çok soru oldu ama :)

    şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
  6. salı günü yanındayım o zaman yersin :) cnm benim :)
    bu arada hediyen de geldi dün :)

    YanıtlaSil