Yeni Gözlüklerim

gözlük1


Son zamanlarda en parlak dönemini yaşayan gözlükleri seviyormusunuz bilmiyorum ama ben bayılıyorum... :) Vee sonunda bende aldım.. daha doğrusu annecim aldı! :) Canım benim Tek fark benimkiler siyah değil.. kırmızı
yüzümü göstermediğim için sizinle kendim takmış halini paylaşamıyorum ama geçen günlerde Orkid'in bana hediye ettiği maymun sizlere modellik yaptı :) Buyrun..

gözlük2

fotoğraflar: lookbook



CONVERSATION

12 yorum:

  1. Güle güle kullan.Bende takamadığım halde 5. numaralı gözlüğüm olacak bu modelden yine söz bunu takacağım diyerek alsam mı:)

    YanıtlaSil
  2. takacaksan al derim ama takmıyorsan alma boşuna :) birde bu modele insanlar alışamadı herhalde daha türkiyede.. :) biraz garip bakışlara mağdur kaldım neden taktınki diyen gözlere .. ama olsun :) ben sevdim annem sevdi sevgili sevdi :)

    YanıtlaSil
  3. E zaten başkasının beğenmesine de gerek kalmamış:)
    Ben bi düşüneyim bakalım:)

    YanıtlaSil
  4. kararından haberdar olurum zaten cnm :) öpüldünüz! :)

    YanıtlaSil
  5. ben de tam onu soracaktım Siu, insanlar nasıl tepki verdi, kesin bakmışlardır bön bön :) ama sen sevmişsin, çevren de sevmiş, hiçç sorun yok o zaman. ben taksam amanın aklıma bile getirmek istemiyorum etrafımdakilerin söyleyeceklerini :)) ben de çok beğeniyorum bu gözlükleri ,ilk Miroslava Duma'da görmüştüm bunları. güle güle kullan canım!!!

    YanıtlaSil
  6. Bu gözlükler benim de favorim denedim acayip sevdim, en kısa zaman da lenslerime baybay diyebilirim yani o derece:)

    YanıtlaSil
  7. trendsandshopping: evet ben de uzun zamandır beğeniyordum ama insanların bakışlarından ve yorumlarından soğurum diye düşünüyordum.. o gün yanımda annem varken denedim çok beğendi beni gaza getirdi hemen bana aldı benim kararsızlığımı giderdi yani sonra sevgiliye gösterdim bayıldı taksana gözlüğünü diyip durdu sonrada taktım geziyorum ama arkadaşlarımıza bile garip geldi :) demekki çekirdek çevremde bi tek iş var dedim.. :) zevkli bi annem ve sevgilim var :)

    YanıtlaSil
  8. Moda Gezegeni: Bende lens takıyorum hep ama arada gözlük takmak iyi geliyor :) daha lenslere tam anlamıyla veda edemedim ama yakındır galiba :)

    YanıtlaSil
  9. bff de sevdi gözlüklerini:)

    YanıtlaSil
  10. gözlükler harika ama modelini ayrı bi beğendim hehehe :))))

    YanıtlaSil
  11. maymumun adı ikoncan olsun o zaman :)

    YanıtlaSil