Kullandıklarım: Bumbo Bebek Koltuğu


Bumbo’yu alalı 2 gün oldu, evimizin baş köşesine yerleşti bile :)

İlk başta gördüğümde bu ne ya gereksiz vs dedim.. Zaten bebek ile ilgili alınacak o kadar çok şey varki.. yine bir pazarlama taktiği mi acaba dedim..
3. aydan itibaren kullanılabiliyormuş.. 3. aydan beri gidip gelip bakıyorum, kullananlara soruyorum.. ama yine de aklımda soru işaretleri var..
4. ayımızı doldurduk ya dün.. hemen gittim bakmaya.. önce oturttum ben mağazada diğer alacaklarıma bakmaya devam ettim.. Salıncak fiyaskosundan sonra deneyerek almaya karar verdim her şeyi :)
Bizim hanımın keyfi yerinde olunca aldım eve getirdim. Ama yine de çok kullanacağımı düşünmüyordum :)
Eve gelir gelmez açtım koltukta denedim, babasına fotoğraf yolladım fln.. sesi çıkmıyor.. e fena değil o zaman dedim..
Akşam yemeklerinde asıl sorunumuz bizim.. ne zaman yemek yiyecek olsam ya kucak istiyor ya ağlıyor vs.. anlıyor bir şekilde.. bumboyla koydum masaya :) ilk defa rahat rahat yemek yedik evde..
Akşam misafir vardı. Daha doğrusu eşimin playstation arkadaşı :) playstation oynayan 2 erkeğe bebek emanet etmek mi? boşver.. duş almak istiyordum banyoda yere koydum minnoşu ben hemen duşumu aldım çıktım. Hem beni gördüğü için ağlamadı hem ben işimi halledebildim.
Sabah da mutfağı toparlayacaktım. Yine bir kıyamet saatine denk geldi :) Bumboyu aldım mutfak tezgahına koydum :) Mutfağımı topladım :)
Henüz alalı 24 saat bile olmadı.. Fazlasıyla aktif kullanımda ama bumbomuz..
E bana da o zaman hemen size tavsiye etmek düşer :)


Bumbo’nun web sitesi.. http://bumboturkiye.com/






CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder