Kullandıklarım: Desitin Clear


Sanırım bebek ile ilgili yaptığım en doğru şey bu kremi kullanmak.. Hatta o kadar iddialı konuşuyorum ki yeni doğan bebeğe altın yerine Desitin Clear götürün. Desitin pişik kreminden Amerika’ya gitmeden önce haberdar olmuş, adını duymuştum. Ama insanların paket paket Türkiye’ye taşıdıkları bir marka olduğundan haberdar değildim. Ben tesadüf eseri bu rengini aldım. Sonuçta kullanmamıştım. Mor ve mavi paket ile arasındaki farkı bilmiyordum. Ancak hastanedeyken verilen bebek bakım çantasında mor olanı vardı ve gördüm..
Mor ya da mavi olan Desitin diş macunu kıvamında, gerçi birçok pişik kremi o kıvamdaymış.. diş macunu kıvamında olunca da bebeğinizin altını temizledikten sonra sürüyorsunuz, bembeyaz badana yapılmış gibi duruyor. Altını değiştirmek için açtığınızda o beyazlık kısmen de olsa hala duruyor. Ve onu temizlemek sıkıntı verici çünkü bebeğiniz henüz minicik ve tenine zarar vermek istemiyorsunuz. Çünkü hafifçe sildiğinizde geçen bir kıvamda değil.
Desitin clear ise jel şeklinde kıvamıyla benden geçer not aldı. Hem kıvamından dolayı sürmesi kolay, hem tekrar bebeğinizin altını açtığınızda bir kere hafifçe silseniz bile geçiyor ve bebeğiniz temizleniyor. Hem de yağlı yapısından dolayı da kolay sürülüyor.
Biz Türkiye’ye gelirken sadece markette 3 tane kalmıştı. Onları alabildik. Sonrasında da her gidenden bu kremi rica ettik..
Türkiye’de ise Amerikan pazarında bulabildik bir kere, ancak devamlı getirmeleri için baskı yapıyorum :)

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder