Chicco Brunch


Geçen hafta havaların da güzel olduğu son günleri yaşarken, Chicco’nun Brunch davetine Lily ile katıldık. Hem yeni sezon ürünlerini gördük, hem güzel bir kahvaltı eşliğinde sohbetler edildi.. Çok keyifli bir gün geçirdik.
Lily Chicco’nun hem Türkçe hem de İngilizce konuşan oyuncaklarına bayıldı. Bir cep telefonu olmuş oldu :)




Bebeğinizi doğal bir şekilde kucaklamanız için Chicco’dan yeni organik bakım ürünleri. Masaj yağı, Hassas Saç ve Vücut Şampuanı, Vücut Losyonu ve Koruyucu Krem’den oluşan organik kozmetik serisi titizlikle seçilmiş ve saf içeriklere eşlik eden %100 doğal ve yumuşak kokularıyla bebeğinizin bakımı için idealdir. Bu yelpazede yer alan ürünler, Ecocert sertifikalı olmasının yanı sıra hipoalerjeniktir ve klinik olarak test edilmiştir.



Doğru ayakkabı Seçimi
Ayak, çocuğun sinir sisteminin gelişiminde temel işleve sahiptir. Bu nedenle esnek, rahat ve hafif ayakkabılar seçmek ayağın sebestçe hareket edebilmesi ve de fizyolojik gelişimini tamamlayabilmesi için çok önemlidir. Chicco Fizyolojik ayakkabıları 4 ana temele dayandırılarak geliştirilmiştir; hafiflik, esneklik, özgürlük ve uyarı. Bu özellikler hitap edilen yaş grubuna göre değişmekte ve de büyüme sürecini takip etmektedir.
Chicco Fizyolojilik deri tabanlığin üzerindeki bombeler sayesinde taban sürekli uyarılır. Ve kullanılan malzemenin doğal olmasından dolayı hava akışı sağlanır.
Koleksiyonda spor ve şık modellerin yanısıra teknolojik yeniliklerin kullanıldığı trekking ve kar ayakkabıları dikkat çekiyor.
Trekking ayakkabıları su gecirmez özelliğe sahip. Kar ayakkabılarında ise kullanılan thermolite kumaş, termik bir bariyer oluşturarak ayak ısısını koruyor ve ayağın kuru kalmasını sağlıyor.


Chicco “My First Chicco” (0- 24 Ay) koleksiyonu, Klasik beyaz, pembe ve mavi gibi doğal renklerin yanısıra moda renklere de yer veriyor. Yaşamın ilk ayları için kullanılan kadife, penye, interlog gibi yumuşacık kumaşlar Chicco ‘nun uzmanlığının bir kanıtı. Koleksiyona % 100 organik kotondan bej ve krem tonları ile üretilen bir grup katılıyor. Mont ve astronotlar düşük sıcaklıklarda bile miniği korumak üzere özel olarak tasarlandı. Kullanılan yün, kadife gibi astarlar hem sıcaklığı koruyor hem de hareket özgürlüğü sağlıyor. Asıl iş ise kendileri giyinmek istediklerinde başlıyor. İyiki “ My Chicco “ ( 1- 6 Yaş ) Koleksiyonu var…. Elbiseler, blazer ceketler, rengarenk montlar dar paça pantalonlar İtalyan stilini yanıstıyor. Penyeler, saten, angora karışımlı yün gibi çok çeşitli kumaşlar kullanılıyor. Peki Kar grubununa ne diyeceksiniz? Mont ve salopetlerin dış yüzeyi teknik kumaşlardan üretiliyor rüzgara, yağmur ve kara dayanıklı. İç yüzey ise Thermore (Vücudun sıcaklığını sabitliyor ) özelliğe sahip.





Chicco, bebeğinizin narin ve hassas cildinin günlük bakımı için geliştirilen yeni ve eksiksiz banyo ürünleri serisi “Baby Moments”ı sunar. Dermatolojik olarak test edilmiş hipoalerjenik ürünler, güvenli formülleriyle, ilk günden itibaren bebeğinizin hassas cildine mükemmel uyum sağlar. Baby Moments, bebeğinizin cilt temizliğini ve bakımını mümkün olan en hassas şekilde yerine getirebilmeniz için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi sunan bir ürün serisidir. Baby Moments ürünleri paraben içermez,hipoalerjeniktir ve klinik olarak test edilmiştir.
















Triko: Mango
Payetli Şort: Stradivarius
Ayakkabılar : Mango (eski)
Çanta: Furla
Takılar: Nazra

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder