Sephora’dan Konuşturan Ürünler : HOT NOW


Sephora her ay ‘Hot Now’ konsepti ile güzellik sektörünün görkemli dünyasından özenle seçilmiş ultra-trendy ürünleri meraklıların beğenisine sunuyor. Sephora HOT NOW ile güzellik dünyasının alışılmışın dışında, farklı güzellik önerilerini ve trendlerini keşfetmenizi sağlayacak.
Sephora’nın çarpıcı, etkileyici ve ‘en hot’ ürünlerinden oluşan, son trendlere hitap eden, makyaj, parfümeri, cilt bakım ürünleri, sezonun modasını belirleyerek trend akımına öncülük ediyor. Her ay değişecek ürünleri elimden geldiğince burada paylaşmaya çalışacağım :)
Bu ay hangi ürünler var derseniz..



HOT NOW: Popun kraliçesinin parfüm devrimi.. 
Lady Gaga – Fame
Çok farklı bir tasarım şişede sunuluyor.. Beyaz şişede siyah bir parfüm.. iksir gibi :) Ben klasikçiyim! Liseden beri aynı parfümü kullanırım.. Ama orada içimden bir ‘acaba’ geçti.. Denemenizi tavsiye ederim.
Fiyat: 100 mL 179 TL
HOT NOW: Yüksek teknoloji ürünü ile göz çevresi bakımı
Clinique – Even Better Eyes Dark Circle Correcter
Koyu halka görünümünü azaltan, hafif yapılı ve nemlendirici özelliği olan bir göz bakımı kremi. Ben bu ürünü bir süredir kullanıyorum. Malum bebek demek uykusuz anne demek yani kendini şaşırmış gözler :) Çok düzenli kullanmadığım için kesin etkisinden bahsedemeyeceğim. Ama her sürdüğümde iyi hissettiriyor. Metal başlığı çok iyi geliyor.
Fiyat: 109 TL


HOT NOW: Son yılların en çok satan makyaj paleti ilk defa Sephora ile Türkiye’de
Urban Decay Naked 2 Makyaj Paleti
Açıktan koyuya, mattan parlağa 12 farklı ton.. Ancak her biri kullanılabilir başarılı renkler.. Beni biliyorsunuz çok makyaj insanı değilimdir, çünkü pek beceremem.. Makyajı doğru yapmayı bilmiyorsan bence en sadeye kaçmalısın.. Önce güzel bir makyaj yapmanın püf noktalarını öğrenip sonra bu paleti almaya ışınlanacağım!
Fiyat: 129 TL
HOT NOW: Güle Güle Gözenekler
Benefit Professional
İşte bu ürünü kullanmadım o yüzden yorumsuz şekilde ürün açıklamasını yazacağım sadece..
Gözeneklerin görünümünü azaltıp, cildi mükemmel bir makyaja hazırlıyor. Tüm cilt tiplerinde kullanılan ürün, pürüzsüz bir cilt için makyaj altına uygulanıyor.
Fiyat: 99 TL






CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder