Kullandıklarım : Laundry Pure Deterjansız Çamaşır Yıkama



Laundry Pure deterjan, yumuşatıcı ve sıcak su kullanmadan çamaşırlarınızda mükemmel temizlik ve hijyen vaadediyor. Geleneksel çamaşır yıkama sistemlerinin yarattığı fosfar ve klor gibi kimyasal çorbaya karşı savaş açan Laundry Pure, modern yıkama teknolojisinin yeni adresi.
Doğanın en güçlü ve dezenfektan teknolojisi olan ‘Gelişmiş Oksitleme Teknolojisi Vollara-Ecoquest’i çamaşır makinenizle buluşturan Laundry Pure’un pek çok özelliği bulunmakta. Yaydığı oksitleme gazları, saf oksijen havalandırması, su temizlemesi ve salgıladığı enzimler sayesinde daha uzun kumaş ömrü, bakteri sayısında azalma ve kumaş hacminde artış gibi faydalar sağlayan Laundry Pure’un kullanımı da oldukça basit.
Özellikle bebek bekleyen ya da küçük çocuklu ailelerin şimdiden vazgeçilmezi olan Laundry Pure ile sağlıklı bir yaşama siz de merhaba deyin.
Ben zaten yumuşatıcıyı Lily ile birlikte hayatımızdan çıkartmıştım. Ama bu ürün ile birlikte deterjanı da çıkarttık.. Ve farkında olmadan bağımlısı oluyorsunuz. Ben eskiden çamaşırım yumuşatıcı koksun derdim hep.. sonradan aslında o kokuyu alıyor olmam çamaşırda deterjan kalıntılarının olduğunun anlamına geldiğini öğrendim. Sonra yumuşatıcıyı hayatımızdan çıkarttım. Yumuşatıcı gözüne birazcık sirke koymaya başladım.
Merak etmeyin çamaşırlarda koku olmuyor.
Laundry Puredan sonra çamaşırlarımız tekrar kokmaya başladı. Ama bana yaz ve deniz kokularını anımsattı..
Yurt dışında organik deterjanlar vs var ama bildiğim kadarıyla Türkiye’de bu anlamda bir çeşitlilik yok ve bu yüzden de alternatif aradığınızda seçeneksiz kalıyorsunuz. Laundry Pure bu noktada  karşımıza çıkıyor hem de hijyen sunmasından dolayı içimiz rahat bir şekilde kullanabiliyoruz.
Laundry Pure hakkında daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.


CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder