Nereden Başlasam Nasıl Anlatsam?




1 seneyi geçmiş bu sayfayı açmayalı. Açıkcası tekrar yazmaya da hiç niyetim yoktu. İsteğim çoktu ama bloglar okunmuyor nihayetinde diyerek yazmıyordum. 
Sonra son 1 senedir belki de takip etmeye başladığım ama sessiz takipçilerinden olduğum Gokceslife 'nın 1 videosunu izledim. Sanırım beni acayip gaza getirdi! Yani bambaşka bir konu hakkında bambaşka bir göz ile yaptığı çok samimi bir açıklamasını izlerken, insanlar ne yaparsa yapsın iyilik ile karşılamaktan bahsetti. Ve ben şunu farkettim. Ben her kötülük karşısında kendimi biraz daha kapatıyorum. Bu da beni mutsuz ediyor çünkü ben kendimi kapattıkça aslında artık yazmamaya başladım. 

Blog yazmaya başladığım ilk ay 3 ziyaretçim vardı sanıyorum sadece. Ama buna hiç takılmamıştım çünkü başkası için değil kendim sevdiğim için yazıyordum. Zaten o zamanlar ne bir yarış vardı ne de kendini ispatlama çabası, takipçilerin rakamların ise bir değeri yoktu. Bakmıyorduk bile.. yenilerin meşhur olayı takipçi satın alma zaten lügatımızda bile yoktu! Takipçinle iki çift laf edemedikten sonra takipçi sayın artsa ne olur?! 

Ben bu gece bir karar aldım. Eşim dahil kimseye duyurmadan tekrar yazmaya başlayacağım. İstikrarlı olursam eğer tabi ki paylaşırım. Son 1.5 senenin hızına yetişemediğim için bana sanırım bu çok iyi gelecek! :) Buralarda olup okuyanlar olursa da ses verirse sevinirim :)

Son 1.5 seneyi de artık fırsat buldukça paylaşacağım.. Özetlemek gerekirse!
Önce Amerika'ya yerleştik. Houston-Texas çok güzel bir 6 ay geçirdik açıkçası, ancak planlamadığımız durumlardan dönmek durumunda kaldık. Hem giderken evimizi kapattığımız hem de durumumuzun belirsizliğinden dolayı dönüşte İstanbul yerine Adana'ya annemlerin yanına döndük.. yaklaşık 6 ay kadar da Adana'da kaldık :) ve kısa vadede olmasa da annemler de bir gün Ankara'ya taşınmayı planladıkları için yerleşik düzenimizi bu sefer İstanbul yerine Ankara'da kurmaya karar verdik. Ve Ankara'ya yerleştik. :)

Bu yola çıkarken bana bu sıralamada bir taşınma planı sunsalardı kesinlikle hayır derdim. Ama kendiliğinden geliştiği planlı olarak ilerlemediği için seçme şansımız olmadı :) 

Kısaca bir giriş olsun dedim. Her konu başlığı hakkında yazacak o kadar çok şeyim var ki.. İnşallah eski düzene dönerim :)

Görüşürüz 🙋

CONVERSATION

0 yorum:

Yorum Gönder